Tanulópont | Tehetséggondozás, Táborok, Informatikai Tehetség Műhely, Nyelvi Tehetség Műhely, Ökológiai Tehetség Műhely, egy helyen!
Tábor
Informatika
Nyelvi műhely
Öko műhely

Napközis tábor

ANGOL, NÉMET NYELVI NAPKÖZIS TÁBOR ÚSZÁS OKTATÁSSAL 7-8, 9-11 ÉS 12-14 ÉVESEK SZÁMÁRA

Napközis tábor iskolai szünetekben általános iskolások részére - játékos nyelvi és informatikai készségfejlesztéssel, életkornak és előzetes tudásszintnek megfelelően kialakított csoportokban, sportolási lehetőséggel, szaktanári felügyelettel! Differenciált fejlesztés játékosan.

Ahhoz, hogy a gyerek megszeresse a nyelvet, olyan közeget kell találni számára, ahol spontán módon és élményszerűen tanulhat. 7-14 éves gyerekek az anyanyelvükhöz hasonlóan sajátítják el az idegen nyelvet. Erre az élménypedagógiai módszerre épülnek a foglalkozások. Azért „ragad rájuk” az angol vagy más idegen nyelv, mert még aktív utánzóreflexszel rendelkeznek, ami később már elsorvad, ezért a felnőttek csak logikai úton tudnak idegen nyelvet tanulni. A gyerekkorban elkezdett nyelvtanulás lehetőséget ad arra, hogy a gyerek anyanyelvi szinten sajátítsa el a nyelvet és később nyitott legyen más nyelvek befogadására is.
Az iskolai nyelvtanítás sajnos igen kis hangsúlyt fektet a leggyakrabban felmerülő, aktivitásokhoz, érzelemkifejezésekhez kötődő nyelvi formákra.
A tapasztalat azt mutatja, hogy az idegen nyelvi kommunikáció sikerének élményszerű megtapasztalása jelentős motiváló erőként tud működni a további nyelvtanulásban. A nyelvet ugyanis nem lehet elválasztani a cselekvéstől, a nyelvhasználat nem a szabálytalan igeformák visszamondásával kezdődik, hanem azzal, hogy az ember ki tudja fejezni az érzelmeit és hatékonyan ad át információt, érvényesíteni tudja az érdekeit.

Naponta: 7-8, 9-11, 12-14 éveseknek tervezett időrend: 3 x 45 perces nyelvóra, 2 óra úszás + játékos számítástechnika

A tábor tartalmazza:
-    napi 3 étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna)
-    a nyelvi foglakozásokon való részvételt
-    a strand-belépőt
-    az úszásfoglalkozásokon való részvételt
-    1 db tábori pólót és
-    1 db mappát a foglalkozások során kapott anyagok gyűjtésére

A speciális étkezési igényeket (vegetáriánus, lisztérzékeny, stb.) figyelembe veszünk (kérjük előzetesen egyeztetni). A napi kétszeri étkezés:

-    Tízórai: gyümölcsökkel

-    Ebéd: (étteremben)
-    Uzsonna

Diákjaink legalább napi 135 percben beszéd centrikus, intenzív, kiscsoportos nyelvoktatásban vesznek részt. A részvételi díj a jegyzetek, segédeszközök költségeit is tartalmazza. Minden csoport testre szabott anyagot kap jegyzetszerű formában.

Tanulócsoportjainak összeállításánál különös figyelmet fordítunk arra, hogy a diákok a koruk, tudásuk és felkészültségük szerint megfelelő csoportba kerülnek (szintfelmérés). A napközis tábor végén játékos záró teszt megírására, illetve átfogó, összegző értékelésre kerül sor, melynek eredményét az IOSZIA Oktatási Intézmény által kiállított oklevéllel igazoljuk.

Meggyőződésünk, hogy napjainkban a sportnak kiemelt szerepet kell adni. A sport már önmagában élményt nyújt, életminőséget javít, de vannak – nagy jelentőséggel bíró – pozitív „mellékhatásai”. Az úszás megmozgatja a test összes belső izmát, fejleszti az állóképességet, növeli a hatékonyságot és mozgékonyságot. Rendben tartja a gerinc stabil állását, nyújtja az izmokat, s mindezen túl lelki békénk stabilizálódásához is hozzá járul.
Szakképzett, több 10 éves tapasztalattal rendelkező úszóedző foglalkozik a gyermekekkel.
A reggeli úszás jól felkészíti a diákot a délutáni foglalkozásra, illetve a délutáni foglalkozás pedig mindenképpen jó kikapcsolódást, játékot és levezetést biztosít a gyerekek számára.

Címszűrő     Tételek # 
# Cikk címe
1 Hagyományőrző tábor általános iskolások részére
2 Jót és jobban” – tehetséggondozás az alapoktól egy életen át Gyöngyösön!
3 A gyerekeknek nálunk élmény a tanulás!
4 Angol, német nyelvi napközis tábor úszás oktatással
 

Segítség – ha már nem megy egyedül..

Bárkivel bármikor előfordulhat, hogy olyan élethelyzetbe kerül, amikor segítségre szorul.
Ez lehet olyan örömteli esemény is, mint egy gyermek születése, de a gazdasági válság hatására sajnos egyre több család kerül krízishelyzetbe.
Szeretnénk egy olyan információs bázist biztosítani, melynek segítségével könnyebben megtalálhatja akár az átmeneti megoldást, akár a problémára megoldást jelentő szakembereket.
Igyekszünk tájékoztatni olyan lehetőségekről, melyekről esetleg nem kap általános tájékoztatást, illetve hasznosak lehetnek az ügyintézés során.

Elérhetőségek - kapcsolat

Gyöngyösi Oktatásért és Kultúráért Alapítvány
cím: 3200 Gyöngyös, Katona József u. 1.
tel.: 37/301-649, 312-724, 312-719
e-mail: info[kukac]tanulopont.hu

Tanulópont, Tehetségpont, Tanácsadás
Hétfőn és szerdán 8:00 és 16:00 óra között
e-mail:tabor[kukac]tanulopont.hu ,info[kukac]gyoka.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Felhívás szülőknek támogatásra

Kedves Szülők!

A gyermeki mosolynál nincs nagyobb kincs…

A Gyöngyösi Oktatásért és Kultúráért Alapítvány nevében szívesen fogadjuk felajánlásaikat, támogatásukat megunt játékok, írószerek, könyvek formájában! Ezzel is szeretnénk segíteni a hozzánk forduló, illetve látókörünkbe került hátrányos helyzetű családokat, gyermekeket. Sajnos egyre több család van, ahol ilyesmire már nem jut pénz – tegyünk együtt az örömtől csillogó gyermekszemekért! Segítségüket ezúton is köszönjük!

Felnőttképzés

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.

Felnőttképzés | Informatikai képzés | Angol nyelvtanfolyam Gyöngyös | Szakirányú angol, német nyelvvizsga Gyöngyösön | Angol Nyelvvizsga Gyöngyösön | ECDL tanfolyam Gyöngyös | Szakmai tanfolyamok Gyöngyös | Nyelvi tanfolyamok Gyöngyös | Vállalati tanfolyamok Gyöngyös | Főiskolai oktatás Gyöngyös | Hegesztő képzés | Média